Sæt strøm til firmaets grønne politik

En grønnere profil på dagsordenen hos de fleste virksomheder i dagens Danmark. Et skridt på vejen kan være en pulje af el-cykler til fri afbenyttelse. Når medarbejderen tager disse fremfor andre transportmidler, er virksomheden samlet set med til at spare miljøet for brændstof og nedbringe CO2. Samtidig får medarbejderen frisk luft og ekstra motion i arbejdstiden.

 

Det kan godt betale sig

En pulje med el-cykler giver også mening rent økonomisk. Du betaler et fast månedligt beløb for at lease cyklerne – her kommer ingen overraskelser. Til gengæld får dine medarbejdere en smidig transportform, der hverken koster brændstof, parkeringsudgifter, taxaboner eller spildtid i trafikken.

Tæt partnerskab

Two Wheel Company tilbyder dig et tæt partnerskab, hvor vi både yder teknisk, finansiel og forsikringsmæssig rådgivning og tager os af al service. Vi sørger for, at din virksomhed altid er opdateret på de nyeste modeller og tilbehør.

  

Frit valg og mange muligheder

Vi tilbyder forskellige typer af el-cykler med mulighed for branding. Vi sammensætter forskellige leasing- og servicepakker alt efter behov. Sammen finder vi frem til den bedste løsning for præcis din virksomhed.

PRØV VORES PULJECYKLER

HVAD KOSTER DET VIRKSOMHEDEN PR. MÅNED?

PRISEKSEMPLER

Kalkhoff Image 5.B move

Vejl. udsalgspris 23.999,- DDK

 

24 måneder

Kr.995,- pr.md. 

 

36 måneder

Kr.850,- pr. md.

Riese und Müller Nevo city

Vejl. udsalgspris 29.600,- DDK

 

24 måneder

Kr. 1.190,- pr.md.

 

36 måneder

Kr. 990,- pr. md.

Riese und Müller Charger Mixte vario

Vejl. udsalgspris 35.400,- DDK

 

24 måneder

Kr. 1.370,- pr.md.

 

36 måneder

Kr. 1.135,- pr. md.

Prisen inkluderer leasingydelse, serviceaftale og forsikring

Vi samarbejder med de bedste leverandører

ALT ER INKLUDERET

Vores el-cykelkoncept indeholder en pakke til en fast månedlig pris inkl. leasing, service og forsikring. 

Hvad med SKAT på puljecykler?

Puljecykler vil oftest have det formål, at de er stillet til rådighed for de ansatte med henblik på arbejdsrelateret befordring. I givet fald beskattes de ansatte ikke af den slags anvendelse.

Privatkørsel på puljecykler skal beskattes jvf. reglerne for medarbejdercykel.

l

Puljecyklerne skal som udgangspunkt have fast base i virksomheden eller en af dens filialer m.v. Den ansatte kan benytte puljecyklen via hjemmeadressen, dersom cyklen efterfølgende benyttes direkte til et aftalt arbejdssted/arbejdssteder. Dette svarer til arbejdsrelateret anvendelse.