Brug cyklen til udbringning og servicebesøg

Cykling har længe været en selvfølge i fritiden, men cyklen giver faktisk også rigtig god mening for forretningsdrivende i de større byer. Med vores udbud af eldrevne cargocykler har vi mulighed for at skræddersy løsninger til en lang række erhvervsmæssige formål, hvad enten der er brug for plads til varer, værktøj eller udstyr.

 

Du undgår trafik og viser omverdenen et godt eksempel

I byzonen kommer du som regel hurtigere frem på cykel end i bil, og når du sætter batteri til cyklen, går det endnu hurtigere. Er der logo på cyklerne, er det en god mulighed for at vise omverdenen, at din virksomhed går foran og gør en indsats for miljøet.

Tæt partnerskab

Two Wheel Company tilbyder dig et tæt partnerskab, hvor vi både yder teknisk, finansiel og forsikringsmæssig rådgivning og tager os af al service. Vi sørger for, at din virksomhed altid er opdateret på de nyeste modeller og tilbehør.

 

Frit valg og mange muligheder

Vi tilbyder forskellige typer af el-cykler med mulighed for branding. Vi sammensætter forskellige leasing- og servicepakker alt efter behov. Sammen finder vi frem til den bedste løsning for præcis din virksomhed.

PRØV VORES CARGOCYKLER

HVAD KOSTER DET VIRKSOMHEDEN PR. MÅNED?

PRISEKSEMPLER

Riese & Müller Packster 40 touring

Vejl. udsalgspris 36.600,- DDK

24 måneder

Kr.1.405,- pr.md. 

 

36 måneder

Kr. 1.160,- pr. md.

Riese & Müller Packster 40 touring

Vejl. udsalgspris 39.000,- DDK

24 måneder

Kr.1.485,- pr.md.

 

36 måneder

Kr. 1.220,- pr. md.

Radkutsche Musketier

Vejl. udsalgspris 45.000,- DDK

24 måneder

Kr.1.675,- pr.md.

 

36 måneder

Kr. 1.375,- pr. md.

Prisen inkluderer leasingydelse, serviceaftale og forsikring

Vi samarbejder med de bedste el-cargocykel-leverandører

ALT ER INKLUDERET

Vores el-cykelkoncept indeholder en pakke til en fast månedlig pris inkl. leasing, service og forsikring. 

Hvad med SKAT på Cargocykler?

Cargocykler vil oftest have det formål, at de er stillet til rådighed for de ansatte med henblik på arbejdsrelateret befordring. I givet fald beskattes de ansatte ikke af den slags anvendelse.

Privatkørsel på Cargocykler skal beskattes jvf. reglerne for medarbejdercykel.

l

Cargocyklerne skal som udgangspunkt have fast base i virksomheden eller en af dens filialer m.v. Den ansatte kan benytte Cargocyklen via hjemmeadressen, dersom cyklen efterfølgende benyttes direkte til et aftalt arbejdssted/arbejdssteder. Dette svarer til arbejdsrelateret anvendelse.